Palvelut

Seksuaaliterapia ja seksuaalineuvonta

Terapiakamari (Maria Nikunlaakso, kliininen seksologi, seksuaaliterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), YTM) tarjoaa seksuaaliterapiaa ja seksuaalineuvontaa viihtyisässä ympäristössä Vantaan Pakkalassa.

Pienet ongelmat saattavat ratketa jo muutaman kerran neuvontakäynnillä. Varsinainen seksuaaliterapia on pitkäkestoisempaa, ja tapaamiskertoja on yleensä 5-20.

Seksuaaliterapian ja -neuvonnan hinnat löydät Hinnasto-sivulta.

Koulutukset ja seksuaalikasvatus

Pidän mielelläni myös erilaisia koulutuksia seksuaalisuuteen liittyvistä teemoista, esimerkiksi parisuhteen seksuaalisuudesta sekä pikkulasten seksuaalikasvatuksesta, josta olen kirjoittanut artikkelin Lapsen maailma -lehteen. Olen tottunut puhumaan seksuaalisuuteen liittyvistä asioista yläkouluikäisten kanssa, ja tulen mielelläni pitämään seksuaalikasvatusta esimerkiksi kouluihin ja nuorisotaloille.

Sisällöntuotanto (esimerkiksi lehtiartikkelit)

Olen työskennellyt aikaisemmin toimittajana ja viestintätehtävissä, joten kirjoitan mielelläni erilaisista seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista. Olen myös kokenut tekstien editoija ja olen toimittanut useita julkaisuja, ja myös tällaisia tehtäviä otan edelleen mielelläni vastaan.

Koulutusten ja sisällöntuotannon osalta ota yhteyttä, niin sovitaan asiasta tarkemmin.